17 Mayıs 2017 Çarşamba

ERASMUS+ LET THE SCIENCE DISCOVER US PROJESİ LTSDU BİLİM FUARI 16-17 MAYIS 2017

ERASMUS+ LET THE SCIENCE DISCOVER US PROJESİ LTSDU BİLİM FUARI 16-17 MAYIS 2017

Koordinatörlüğünü yaptığımız Erasmus+ Let The Science Discover Us Projesi LTSDU Bilim Fuarı 16-17 Mayıs 2017 tarihlerinde okulumuzda gerçekleştirildi. LTSDU Bilim Fuarında öğrencilerimiz Fizik, Kimya ve Biyoloji derslerinden aldıkları Proje Çalışmalarını deney ağırlıklı olarak sunmuşlardır. 90 civarı öğrencimiz bu fuarda yer almıştır. Erasmus+ 30.Yıl kutlamaları kapsamında bu fuarda 30 Proje/Deney çalışması okul öğretmen ve öğrencilerine, çevre okullardan gelen öğretmen ve öğrencilere, Basın mensuplarına sunulmuştur. Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ve Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen de fuarımızı gezenler arasındaydı. Ayrıca Erasmus+ 30.Yıl kutlamaları kapsamında “Erasmus+ 30.Yıl” Resim Sergisi de düzenlendi. Resim Sergisinde öğrencilerimizin yaptığı bilim temalı 30 çalışma sergilendi.
Program kapsamında Mustafa Kemal Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji, Kimya ve Fizik Bölümü akademisyenleri tarafından sunumlar yapılmıştır. Biyoloji Bölümünden Doç. Dr. Ayşe YAVUZ KOCAMAN, Yrd. Doç. Dr. Hasan YILDIZ, Yrd. Doç. Dr. Hayri BABA, Araş. Gör. Faruk KARAHAN, Uzman Hüseyin DOĞRU “Biyoloji ve Bilim”; Kimya Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Zeki AYDIN “Kimya ve Bilim” ve Fizik Bölümünden Prof.Dr. İsmail Hakkı KARAHAN “Fizik ve Bilim” sunumları yapmışlardır.
Fizik öğretmenimiz Rasim Gülüm Haziran 2016 tarihinde katıldığı “CERN Çalıştayı” hakkında sunum yapmıştır. Erasmus+ Proje Koordinatörü Mustafa Akıncı ve İngilizce öğretmeni Mehmet Susam tarafından 8-14 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen Çek Cumhuriyeti Öğrenci Hareketliliği sunumu yapmıştır.

LTSDU Bilim Fuarına hayat veren Erasmus+ Let The Science Discover Us Proje Koordinatörü Mustafa Akıncı, Erasmus+ LTSDU Projesi Yürütme Ekibi öğretmenleri Mehmet Susam, Rasim Gülüm, Mehmet Uygun, Uğur Zan, Mehmet Horoz ve Resim Sergisi sorumlusu Emel Bengü Bereketoğlu’na okul idaresi olarak teşekkür ediyoruz. Bu tarz organizasyonların devamını bekliyoruz.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder